In dorinta de a expune tablourile comercializate de catre firma noastra intr-un cadru cat mai atractiv avem placerea de a inaugura aceasta galerie on-line! In cadrul acestei galerii sunt expuse tablouri ce pot fi comandate de catre dumneavoastra! Accesati aici!
Dako Distribution 2011. Toate drepturile rezervate.
Cum decoram peretii cu ajutorul tablourilor?
Ce tablou este cel mai potrivit pentru decorarea peretilor este alegerea dvs. noi va prezentam cateva idei pentru expunerea acestora. Pe perete poate fi asezat orice!
Citeste acest articol!
Cum se aranjeaza tablourile - 9 reguli
Ce tablouri sa alegeti pentru locuinta dvs.? Pentru care dintre ele sa va decideti? Noi va vom ajuta, propunandu-va cateva idei, dar si prezentandu-va cele 9 reguli importante.
Citeste acest articol
Expunerea tablourilor in spatiile mici
Este foarte posibil ca "impotriva" peretilor albi sa nu fie alta solutie decat acoperirea lor, cel putin partiala, cu tablouri sau afise. Fiind unul din elementele decorative care pot capta toate privirile! Citeste acest articol!
Tablourile din casa noastra
Tablourile, figurative sau de alt gen, intregesc decoratia unui apartament, ii dau viata si accentueaza stilul interiorului, atunci cand sunt bine alese si de calitate.
Citeste acest articol!