Tabloul, obiectul de decor care nu trebuie sa lipseasca din spatiul in care locuiesti, iti desfasori activitatea profesionala sau petreci momente de relaxare: locuinte, sedii de firme, hoteluri, banci, restaurante, spatii comerciale, scoli etc.
Misiunea noastra este sa venim in sprijinul celor care iubesc frumusetea unui tablou si atmosfera pe care o degaja acesta in jurul sau si sa contribuim la desavarsirea lui.
Sub deviza "Insufletim tablouri!" va invitam sa descoperi placerea de a potrivi fiecarei picturi, fotografii, goblen, puzzle sau alt obiect de decor, rama care o merita si care il pune in valoare!
Comanda tablouri gata facute sau rame pentru tablouri prin intermediul magazinului nostru on-line!
In dorinta de a expune tablourile comercializate de catre firma noastra intr-un cadru cat mai atractiv avem placerea de a inaugura aceasta galerie on-line! In cadrul acestei galerii sunt expuse tablouri ce pot fi comandate de catre dumneavoastra! Accesati aici!
Ce tablou este cel mai potrivit pentru decorare este alegerea dvs. Noi va prezentam cateva idei si sfaturi pentru expunerea acestora!
Click aici pentru a accesa aceasta sectiune!
Dako Distribution 2011. Toate drepturile rezervate.